Maystar

Mladost je minljiva, lepota je večna..

Essential

Kozmetika Essential

Naša koža je največji organ telesa, ki opravlja pomembno funkcijo zaščite pred različnimi zunanjimi dejavniki ter obenem predstavlja našo vizitko, pri čemer obraz predstavlja prvi vtis v stiku z ljudmi. Zdrava in lepa koža nedvomno pove veliko o tem kako živimo in kako skrbimo zase.

• Dnevno čiščenje kože in piling

• Razmastitev kože

• Nega kože

• Proti staranju kože

• Vlaženje kože

Prefinjena in temeljna osnova za strokovno in domačo nego.

Essential Micelarna voda: Micelarna voda za dnevno čiščenje kože. Miceli po eni strani delujejo tako, da odstranjujejo sledi ličil, po drugi strani pa pomagajo pri naravni obnovi hidrolipidnega filma kože.

Essential točkovni gel Oil balance: Gel, posebej indiciran za mastno kožo, ki izsuši mozolje in pomaga odpraviti ogrce zahvaljujoč svoji formulaciji s salicilno kislino, čajevcem in aloe vero, ki med drugim delujejo kot naravni razkužilci.

Essential piling za obraz: Piling za obraz na osnovi mikrodelcev, ki odstranjujejo odmrle celice in pospešujejo regeneracijo kože ter spodbujajo prodiranje kasneje nanesenih aktivnih sestavin. Zahvaljujoč vitaminu C v svoji formuli pusti kožo sijočo, navlaženo in mehko.

Essential serum ANTI-AGE: Serum za obraz na osnovi peptidov, posebej zasnovan za zmanjšanje drobnih izraznih gub, kar povzroči takojšen in dolgotrajen učinek “kozmetičnega liftinga”. Poleg tega vsebuje vlažilne in vlažilne aktivne sestavine, kot sta hialuronska kislina ali Chondrus Crispus, ki spodbujajo regeneracijo kolagena in izboljšujejo čvrstost kože.

Essential krema za masažo obraza: Osnovna krema za masažo obraza, oblikovana z vlažilnimi aktivnimi sestavinami, med drugim mandljevim in oljčnim oljem, v kombinaciji z Maystar Skincare boosterji za doseganje personaliziranih tretmajev, popolnoma prilagojenih potrebam kože stranke. Osnovno kremo lahko uporabljate tudi samostojno za osnovne vlažilne tretmaje.
Obnovi, ščiti, intenzivno neguje in hidrira, ščiti pred soncem