Maystar

Mladost je minljiva, lepota je večna..

Synergy Lift

Kozmetika Za zrelo kožo

Kozmetična linija izdelkov SYNERGY LIFT je z učinkom napenjanje kože oz “kozmetičnim lifting” učinkom namenjena zreli koži. Priporočamo uporabo po 35 letu starosti. 

• Takojšen in kumulativni lifting učinek.

• Kožo obraza vlaži, napenja in ponovno učvrsti.

• Zmanjšajte in zgladite površinske gube.

• Zmanjšajte izrazne gube.

• Boj proti staranju dermisa.

• Ščiti celično DNA.

Synergy Lift je linija, ki vključuje več izdelkov za kombiniranje in krepitev njenih učinkov.

Synergy Lift je linija, ki vključuje več izdelkov za kombiniranje in krepitev njenih učinkov.

  • Synergy Lift Anti age Krema: Formulirana z bisernim prahom, kompleksom vlažilnega sladkorja, Chondrus Crispus ter hidroliziranimi sojinimi in pšeničnimi beljakovinami, med drugim, ki delujejo neposredno na vlaženje kože, preprečujejo staranje in opazno učvrstijo kožo.
  • Synergy Lift Excellence Anti-age Krema: Občutite veliko moč Global Liftinga, ki regenerira kožo in jo ščiti pred celičnim staranjem. Aktivne sestavine nove generacije že po prvem nanosu in z dolgotrajnimi učinki zgladijo in zmanjšajo gube ter gubice, koža pa ostane čvrstejša, mlajša in bolj sijoča.
  • Synergy Lift Biorelax Lifting Krema SPF 15: Občutite veliko moč Global Liftinga, ki regenerira kožo in jo ščiti pred celičnim staranjem. Aktivne sestavine nove generacije že po prvem nanosu in z dolgotrajnimi učinki zgladijo in zmanjšajo gube ter gubice, koža pa ostane čvrstejša, mlajša in bolj sijoča.
  • Synergy Lift Biorelax Lifting Maska: Glinena maska ​​obogatena z železom in kalcijem z Global Lifting delovanjem in prijetno kremasto teksturo.
  • Synergy Lift Excellence Supreme Texture krema za oči: Ekskluzivna nega proti staranju z novo in izjemno topljivo teksturo, posebej oblikovano za nego občutljive kože okrog oči in ustnic. Osvetli, neguje, napne in odvaja.
  • Synergy Lift Biorelax Lifting Serum: Nemastni serum z največjo koncentracijo aktivnih sestavin. Hrani, obnavlja in zavira nastanek gub in izraznih gubic. 
  • Biorelax Lifting kompleks: Hrani, popravlja in zavira gibanje mišic za glajenje gub in izraznih gubic. Močan učinek globalnega liftinga.

Synergy Lifting Ball Pack

Synergy Lift Biorelax lifting kompleks (2 enoti) – Nemastni serum v obliki enega odmerka z največjo koncentracijo učinkovin. Hranilo, popravljalec in zaviralec gibanja mišic za zdravljenje gub in izraznih gubic. Močan učinek globalnega liftinga. Oblika: Škatle z 10 vialami po 3 ml.

Synergy Lift Biorelax lifting krema – Zadnja generacija Global Lifting Cream z močnim antistresnim učinkom, ki neguje, obnavlja in zavira krčenje mišic ter preprečuje nastanek mimičnih gub.
Format: 200 ml kozarec.

Sensitive Toning emulzija za odstranjevanje ličil – Blaga emulzija z dekongestivnim delovanjem, ki odstrani sledi ličil in nečistoč, ne da bi poškodovala občutljivo kožo.
Format: 400 ml plastenka

Tonik Essential Rose Water – Antistresna oksigenacijska meglica za obraz in telo, intenzivno vlaženje, osvežujoče in pomirjujoče delovanje. Takojšen stimulativni učinek.

Format: 500 ml plastenka.

Komplet žogic – 2 krogli premera 5 cm in ena bela 9 cm.

Set Synergy Lifting Ball za domačo uporabo

Občutite veliko moč Global Liftinga, ki regenerira kožo in jo ščiti pred celičnim staranjem. Aktivne sestavine nove generacije že po prvem nanosu in z dolgotrajnimi učinki zgladijo in zmanjšajo gube ter gubice, koža pa ostane čvrstejša, mlajša in bolj sijoča.
set vsebuje:
1. BIORELAX LIFTING SERUM. Hranilni, obnovitveni serum za gube in izrazne linije. Močan učinek globalnega liftinga.
2. DVE KUGLJICI SYNERGY. Iz polorganske gume premera 5 cm.
3. VODNIK ZA UPORABO. Ob nakupu tega paketa je vključena koda QR, ki omogoča dostop do vadnice, ki jo je razvil Ara Rosón. V teh videih se poučujejo o dnevni rutini in na različnih predelih obraza ter tehnikah samomasaže z rokami.
4. ČLANSTVO V CLUB VITAL BEAUTY. Skupina Maystar je ustvarila Vital Beauty, katere moto je »Mladost je minljiva, lepota je večna«. Ta filozofija razume lepoto kot sinonim za zdravje in dobro počutje, kot ljubezen in skrb zase, ne kot suženjstvo.

Protokol, ki ga je oblikovala Ara Rosón, znana kot pionirka obrazne joge v Španiji in po svoji tehniki S.M.A.S, ki se med drugim zgleduje po orientalskih tehnikah in kranialni sakralni terapiji.
SYNERGY LIFTING BALL avtor Ara Rosón©

Aktivne sestavine

SYNERGY LIFT ima sestavo, osredotočeno na doseganje predvsem “kozmetičnega lifting” učinka, vendar vsebuje tudi aktivne antioksidativne, vlažilne, regenerativne in drenažne principe.

Tripetid strupa kače – Gre za eno najpomembnejših sestavin linije. Deluje kot kozmetični toksin botulina (Botox®).
Bioslim® – Spodbuja površinsko cirkulacijo. Povečuje zmožnost zadrževanja vode.
Hialuronska kislina – Visoka moč kožne hidracije. Deluje na površinski ravni zaradi visoke molekulske mase, kar doseže učinek gobaste in napetosti takojšnje kože.
Kompleks AMINOCONTRAXYL® – Skupina aminokislin, ki povzročajo glajenje kože. S kumulativnim učinkom.
Kofein – Spodbuja površinsko cirkulacijo s drenažnim učinkom.
Alfabisabolol – Pomirjujoč, proti rdečici in pomirjujoč.
Mehki fokus – Proizvaja optični učinek na koži, ki prinaša sijaj.
Alantoín – Visoka in hitra moč kožne regeneracije.
ARGAN – Antioksidativno sredstvo.