Maystar

Mladost je minljiva, lepota je večna..

Starboost

Ampule

Nova linija neverjetnih boosterjev je sestavljenih iz petih različnih blisterjev z obraznimi tretmaji, popolnimi za nego vaše kože: Reafirmacijski lifting, proti staranju, vlažilni, osvetljevalni in pomlajevalni tretma kože.

Starboost Starbio ampula

Koncentrat za vsakodnevno uporabo z regeneracijskim, antioksidativnim, pomlajevalnim in zaščitnim učinkom na kožo. Formulirani s probiotičnimi kompleksi, vitaminom E in mlečno kislino, delujejo tako, da zagotavljajo sijaj in zmanjšujejo drobne površinske gube. Preprečuje nastajanje prostih radikalov. Priporočljivo za vse tipe kože in kožo s prvimi znaki staranja.

Starboost Starwater ampula

Vlažilni in antioksidativni koncentrat za vsakodnevno uporabo, oblikovan s hialuronsko kislino, hidroliziranimi pšeničnimi beljakovinami in Chondrus Crispus, med drugim deluje tako, da zagotavlja vlaženje in čvrstost kože. Priporočljivo za dehidrirano in zrelo kožo za ohranjanje optimalne stopnje vlažnosti. Izdelek je primeren za dehidrirano kožo in zrelo kožo, za ohranjanje optimalne vlažnosti.

Starboost Starlift ampula

Koncentrat za vsakodnevno uporabo, formuliran s hidroliziranimi pšeničnimi beljakovinami, Chondrus Crispus in kompleksom vlažilnih sladkorjev, ki delujejo tako, da zagotavljajo hidracijo in čvrstost ter ustvarjajo napet učinek na kožo. Priporočljivo za povešeno, dehidrirano in zrelo kožo za ohranjanje optimalne stopnje vlažnosti. Izdelek je primeren za kožo, ki ji manjka čvrstosti.

Starboost Starlight ampula

Koncentrat za vsakodnevno uporabo, ki vsebuje kojično kislino, vitamin C in AHA kislin, ki delujejo na kožo, jo regenerirajo, osvetlijo in poenotijo ​​njeno barvo in teksturo. Priporočljivo za kožo, nagnjeno k nastanku madežev, stajočo in fotostarano. Koncentrat za vsakodnevno uporabo z probiotiki in maksimalno funkcionalonsto za izboljšanje kože mikrobiote. Regenerira, pomladi in ščiti kožo.

Starboost Starvital ampula

Koncentrat za vsakodnevno uporabo proti staranju, vlažilno in antioksidativno, formuliran z vitaminoma A in C, hialuronsko kislino, alantoinom in peptidi, ki delujejo na kožo, jo regenerirajo, zabrišejo gube in ji dajo sijaj. Priporočljivo za dehidrirano in starano kožo. Izdelek primeren za dehidrirano, utrujeno, postarano kožo, ki ji manjka čvrstosti.